Ett nytt kapitel för sexuell hälsa och upplysning: MER Arkitekter presenterar RFSU:s nya lokaler

FLB Europa ansvarade för mediestrategi samt pressbearbetning av RFSU:s nya huvudkontor, vilket bland annat resulterade i en intervju med TT och uppslag i Göteborgs-Posten.

December 13, 2023

RFSU har flyttat in i nya lokaler på Mariatorget i ett samarbete med arkitekturkontoret MER Arkitekter. Med en vision om att hylla lusten och främja individens rätt till sin egen kropp och sexualitet, finns RFSU nya huvudkontor nu i fastigheten Batteriet på Rosenlundsgatan 9 i Stockholm. De nya lokalerna möjliggör en förening av förbundskansli, lokalförening och klinik under ett och samma tak, med ambitionen att skapa ”ett RFSU”, ett enhetligt och kraftfullt organ.

De nya lokalerna är framtagna för att skapa en pulserande och inkluderande mötesplats, där över 20 000 årliga besökare kan få tips och råd om sexuell hälsa samt utbyta kunskap och erfarenheter. MER Arkitekter, tillsammans med RFSU, har skapat en miljö som inte bara speglar organisationens värderingar utan också agerar som en kraftfull föreningspunkt för personal som besökare. Läs mer här.