Win Win Win

Faktum är att vi agerar i en bransch kantad av dåliga villkor. En högst märklig företeelse, tycker vi. För utöver vacklande mental hälsa bland anställda, bidrar dåliga villkor till högre personalomsättning. Det kostar i sin tur både tid och pengar för byrån, och skapar bekymmer för teamen. Vilket i slutändan drabbar byråns kunder.

Med den vetskapen menar vi att en av byråns viktigaste uppgifter är att maximera chansen för att våra medarbetare stannar kvar. Länge.

En viktig del i det är skälig kompensation. Vi ser det som självklart att medarbetaren ska visas uppskattning när byrån går bra. Därför avsätter vi inte mindre än 40% av vår vinst till alla våra anställda varje år. Med andra ord: när det går bra för er, går det bra för byrån, och då går det bra för våra anställda. Och vice versa.

För oss ska en bra kultur vara just det. En win-win-win.

FLB Europa kontor
FLB Europa kontor
FLB Europa kontor
FLB Europa kontor

Att jobba på FLB Europa

Vi vet att det krävs mer än goda intentioner för att skapa en bra kultur och mer än fina ord för att våra medarbetare ska känna delaktighet och ha en hög ansvarskänsla. Fina ord mättar inga magar.

Därför har vi satt ihop ett av branschens bästa 6-pack för våra anställda, oavsett position.

emoji med en alv
Personliga
utvecklingsplaner
Emoji av ett anteckningsblock
Kollektivavtal
Emoji av en äldre dam
Tjänstepension
Emoji av en kvinna som yogar
Komptid
Emoji av simmande man
Maxat friskvårdsbidrag
Emoji av sedelbunt med vingar
Vinstdelning

Motiv, mod & mänsklighet

De varumärken och personer vi arbetar med har tre saker gemensamt – rätt motiv, stort mod och mycket mänsklighet.

Du med stort mod

Stort mod innebär att du vågar utmana status quo och driva förändring, väl medveten om att förändring tar tid och stundtals ter sig obekvämt – men är väl värd mödan i slutändan.

Men också att du har lärt dig styrkan i att spela djävulens advokat vid kritiska tillfällen i den kreativa processen. För hur kan vi nånsin uppnå en idés fulla potential om vi inte kan utmana och ifrågasätta den? Att orka vrida och vända på varenda detalj i kommunikationen, att ha styrkan till idésparring och uthålligheten till tankeboxning. Det är så idéer som både du och vi älskar föds.

Du som förstår att vissa saker i vår bransch tyvärr vare sig går att mätas eller förutsägas  – men att det är just dessa osäkra kort vi behöver satsa på om vi vill vinna stort.

Du med mycket mänsklighet

Du som har insett att i en bransch som består av allt för många vassa armbågar är det extra viktigt att vara snäll och omtänksam gentemot varandra.

Du som älskar arbetet men vet att ens egna och andras prestation blir sämre om inte möjlighet ges att bara släppa allt, ladda upp, tänka på något annat och få nya intryck.

På samma gång som du hittar sätt att gör dig nyttig och behövd – ser andra team-medlemmars arbetsbörda som din egen. Samtidigt som du hyser stor respekt för  kollegors och kunders specifika hantverk och expertis – ingen vet eller kan allt, men alla kan hitta sätt att vara behjälplig nånstans.

Du med rätt motiv

Du som tror på att göra rätt från början, att tidigt definiera det egentliga problemet för att sedan vara konsekvent och uthållig i arbetet att överkomma det.

Du som är intresserad av hur kreativa lösningar ser ut och beter sig hela vägen, och ser magin i att förstå och dra nytta av hur kanaler och medier fungerar och beter sig.

Du som har förmågan och ödmjukheten att skilja på vilka affärs- och varumärkesproblem som kan lösas med kommunikation. Och vilka som inte kan det.