SeenThis

Varumärkesutveckling för SeenThis – en av Sveriges mest spännande impact scale ups

Bakgrund

SeenThis adaptiva streamingteknologi transformerar internet – pixel för pixel – med blixtsnabb högupplöst mediadistribution och reducerad klimatpåverkan. För ett snabbare, snyggare och mer hållbart internet.

FLB Europas uppdrag har legat i att förvalta och omvandla SeenThis utmanande och innovativa tech till ett lika ambitiöst varumärke.

Målgrupp

Medie- & reklambyråer
Publicister & mediaplattformar Annonsörer (stora globala varumärken)

Målsättning

Att rusta SeenThis med de optimala verktygen för att skapa och underhålla ett långsiktigt framstående varumärke.

Uppdraget

På den dynamiska och konkurrensutsatta tech-marknaden står varumärken inför en överhängande risk att förbli homogena och svåra att särskilja.

För att bryta detta generiska mönster är det ett måste att skapa en identitet som sticker ut. Dessutom måste varumärket vara flexibelt nog att snabbt kunna anpassa sig till nya teknologiska framsteg och erbjudanden. Den långsiktiga framgången för ett tech-varumärke är intimt kopplad till dess förmåga att etablera en stark riktning, ett sammanhängande narrativ och en distinkt identitet som kan överleva och trivas i den hastigt föränderliga tech-världen.

Lösning

Genom ett positionerande designarbete med ett självsäkert visuellt uttryck och sympatisk tonalitet har SeenThis tagit en distinkt plats i tech-djungeln.

Resultat

SeenThis har framgångsrikt utvecklats till ett globalt företag som samarbetar med stora, väletablerade varumärken, nätverk och medieköpare. Genom partnerskap med företag som Group M, Nissan, OMG, Klarna, Dentsu, Publicist Group, Barilla och Schibsted levererar Seenthis miljarder streamat kreativt och mediainnehåll till över 1000 kunder i mer än 40 länder.

Med kontor i städer som Stockholm, Oslo, Sydney, Singapore, New York, Paris och London och med en personalstyrka som gått från 50 personer till över 100 är SeenThis på väg att revolutionera internet.